headredavetafel.jpg header1.jpg Header.jpg 27_milano.jpg headerdave.jpg 1809_1.jpg bureau_en_druppel.jpg header101.jpg header103.jpg

Kantoorinrichting

Een kantoorinrichting begint vaak bij de werkplekken. Dit zijn de belangrijkste plekken van een bedrijf. Aangezien uw werknemers hier meer tijd doorbrengen dan thuis moeten werkplekken van alle gemakken voorzien zijn op ergonomisch gebied, van uitstekende kwaliteit zijn en de juiste uitstraling hebben die past bij uw bedrijf.


Huisselectie

Op het gebied van kantoormeubilair hebben wij van Kantoormeubelen Zuid een selectie gemaakt uit het aanbod van onze leveranciers. Dit noemen we onze Huisselectie. Het kantoormeubilair in deze selectie kunnen wij tegen zeer scherpe prijzen aanbieden en heeft als bijkomend voordeel dat het uit voorraad en dus snel leverbaar is.

Onze jarenlange ervaring heeft uitgewezen dat deze producten bestand zijn tegen een enorme werkdruk en dat ze aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen.

GDB Design

Markant Office

Een van de merken die wij voeren is GDB Design. Deze leverancier onderscheidt zich door een zeer compleet assortiment en een uitermate snelle levertijd. U kunt bij ons vrijblijvend een GDB catalogus aanvragen. Wij sturen u deze dan gratis en geheel vrijblijvend per post toe.

Als u kwaliteit en een oogstrelend design zoekt, dan is dit uw meubellijn. Het kantoormeubilair van Markant Office bevat een compleet assortiment. Deze meubelen zijn ideaal voor uw thuiswerkplek maar ook zeer geschikt voor grote projectinrichtingen.

vraag ons gratis informatie pakket aan bij info aanvragen