header10.jpg Header.jpg header101.jpg header12.jpg header9.jpg header4.jpg

Opbergen

Ieder kantoor of bedrijf vraagt om opbergruimte. Of het nu gaat om archief, actuele dossiers of andere materialen, alles moet op zijn plek worden opgeborgen. En het liefst op een ruimtebesparende manier die er ook nog mooi uitziet.

Bij Kantoormeubelen Zuid hebben we opbergmogelijkheden voor elk bedrijf en in elke stijl. Wij staan altijd voor u klaar om u een vrijblijvend advies te geven over de beste opbergmogelijkheden voor uw bedrijf.


Draaideurkasten

Draaideurkasten zijn geschikt voor vele verschillende toepassingen. Zo kunt u een draaideurkast gebruiken als archiefkast of als materialenkast. Wij hebben draaideurkasten in verschillende afmetingen en verschillende uitvoeringen. Zo hebben we zware chemiekasten die speciaal geschikt zijn voor het veilig opbergen van chemische stoffen. Maar we hebben ook een stijlvolle lijn kasten in ons assortiment van melamine, afgewerkt met houten deuren voor een warme, stijlvolle uitstraling van uw kantoor.

Roldeurkasten

Als u op zoek bent naar de ideale archiefkast is een roldeurkast een goede keuze. Een roldeur werkt natuurlijk ruimtebesparend omdat u geen openslaande deuren heeft en kan dus overal geplaatst worden. U kunt uw archief in één oogopslag aanschouwen als u de deuren open rolt.

Bij Kantoormeubelen Zuid hebben we ook gedacht aan uw kastinrichting. Zo hebben we voor de archiefkasten met roldeur ook uittrekbare hangframes en uittrekbare raadpleegplanken. Zo kunt u uw archiefkast helemaal naar wens samenstellen.

Schuifdeurkasten

Kasten met een schuifdeur werken net als roldeurkasten ruimtebesparend en zijn zeer functioneel. Bovendien ogen ze strak en opgeruimd. Dit maakt schuifdeurkasten uitermate geschikt als bijvoorbeeld archiefkasten.

Ladekasten

Ladekasten zijn multi inzetbaar en flexibel te gebruiken. Wij hebben twee verschillende series ladekasten in ons assortiment. Zo is er de Ecoserie voor archiefmappen en de Silverline serie voor dagelijks gebruik. De verschillende modellen van beide series zijn leverbaar in 2, 3 en 4 laden.

Overige kasten

Om ons opbergassortiment compleet te maken hebben we buiten de reguliere kantoorkasten ook onder andere flexibel te gebruiken rekken, mooie vitrines voor uw kantoor of showroom en garderobekasten. Maar ook gereedschapskasten, laptopkasten en brandwerende kasten behoren tot de mogelijkheden.

vraag ons gratis informatie pakket aan bij info aanvragen