header5.jpg

Bureaustoelen

Kantoormeubelen Zuid heeft een zeer uitgebreide collectie burostoelen. Vaak zijn deze uit voorraad leverbaar en kunnen binnen 5 à 10 werkdagen bij u kantoor staan. Elke burostoel wordt geleverd met een En 1335 of NPR norm en hebben in veel gevallen maar liefst 3 tot 5 jaar garantie. Met deze wetenschap zit u toch een stuk prettiger op uw stoel.


Onze burostoelen worden gemonteerd afgeleverd en zijn verpakt in een plastic hoes. Wij leveren op iedere locatie in Nederland, uitgezonderd de Waddeneilanden.

Als u nog twijfelt over de keuze van uw burostoel, kunnen wij eventueel proefmodellen leveren zodat uw medewerkers de stoelen eerst uit kunnen proberen. Deze service bieden wij aan klanten die grotere aantallen wensen te bestellen. Uiteraard kunnen wij bij grotere aantallen burostoelen een passende offerte aanbieden met een zeer scherpe en aantrekkelijke prijs.

In onze showroom in Sittard staan tussen de 25 en 30 modellen in vele uitvoeringen en kleuren uitgestald. Kom gerust langs en laat u adviseren en zie hoe makkelijk de stoelen in te stellen zijn en aan te passen zijn aan het zitgemak van iedereen.

Directiefauteuils

Op het gebied van directiefauteuils hebben we bij Kantoormeubelen Zuid een ruime keuze. Van eenvoudige stoelen tot zeer exclusieve modellen. De materialen variëren van stof tot kunstleder en echt leder. Voor elke stijl kantoorinrichting hebben we de juiste directiestoel. Voor iedere directeur wat wils.

Werkstoelen

Niet iedereen werkt op een traditionele burostoel. Soms vragen de werkzaamheden of de ruimte om een andere zitoplossing. Bij Kantoormeubelen Zuid hebben we een aanzienlijk aantal krukken en andere werkstoelen in ons assortiment. Zo hebben we eenvoudige krukjes in verschillende kleuren en materialen die eventueel ook in een kantine, school of cursusruimte niet misstaan. Maar ook voor de inrichting van bijvoorbeeld uw werkplaats of kapperszaak hebben we verrijdbare zadelkrukken die flexibel inzetbaar zijn.