headredavetafel.jpg Header.jpg header1.jpg header101.jpg header102.jpg headerdavebureau.jpg header103.jpg header11.jpg 27_milano.jpg 1681_1.jpg 1446766163.jpg headerdave.jpg

Bureaumeubelen

Of u nu een nieuw bedrijf gaat starten en inrichten of u wilt een gedeelte van uw werkplekken vervangen of aanpassen, bij Kantoormeubelen Zuid denken wij met u mee. Wij zorgen ervoor dat u uw kantoor inricht met bureaumeubelen van de hoogste kwaliteit.

Omdat wij gebruik maken van verschillende leveranciers en verschillende merken kunnen wij ervoor zorgen dat de uitstraling van uw bureaumeubelen naadloos aansluit bij het imago van uw bedrijf en bij het eventuele huidige meubilair.


Werkplekken

Verhoog de productiviteit van uw medewerkers door ervoor te zorgen dat zij zonder fysieke klachten op een prettige manier kunnen werken. Wij hebben ergonomisch verantwoorde werkplekken voor ieder budget en voor iedere smaak. U kunt een keuze maken uit onze Huisselectie, die wij speciaal hebben samengesteld uit het beste wat onze leveranciers te bieden hebben en die wij aan kunnen bieden voor een zeer scherpe prijs. Een groot deel van onze Huisselectie is uit voorraad leverbaar en dus razendsnel bij u op kantoor.

Als u iets exclusievers wilt of een specifiek ander merk, kan dit natuurlijk ook. Wij doen zaken met alle gerenommeerde merken en u kunt vrijblijvend een catalogus aanvragen om een keuze te maken uit het enorme assortiment.

Vergadertafels

Vergadermeubilair moet comfortabel zitten en professioneel ogen. Wij hebben vergadertafels voor elk type vergadering. De kleine vierkante en ronde tafels voor de snelle werkbespreking en de enorme ovalen of rechthoekige vergadertafels die uitnodigen tot lange vergaderingen met grotere groepen. Een samengestelde tafel behoort ook tot de mogelijkheden. Deze kunt u steeds anders neerzetten en zo aanpassen aan de vergadering die op het programma staat. Bijpassend bieden wij een mooie selectie aan zeer comfortabele vergaderstoelen die qua stijl, formaat en hoogte helemaal passen bij de tafel van uw keuze.

Kantine en Receptie

U krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Daarom is het van belang dat u uw gasten op kantoor op een passende manier ontvangt. Het meubilair in een receptieruimte of wachtkamer is hierin zeer belangrijk. Kantoormeubelen Zuid heeft alles in huis om een onberispelijke indruk achter te laten. Van prachtige ontvangstbalies tot comfortabele stoelen en accessoires zoals garderobes en kapstokken om de binnenkomst van uw gasten compleet te maken.

Vraag ons gratis informatiepakket aan bij 'info aanvragen'