Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09.00 - 17.00 uur

Zaterdag alleen op afspraak

Telefoon: (046) 45 14 867

Partners

Stichting Kantoormeubel Recycling
headredavetafel.jpg header1.jpg header11.jpg header4.jpg 1446766163.jpg header7.jpg 1681_1.jpg headerdave.jpg 27_milano.jpg

Kantoormeubelen Eindhoven

Kantoormeubelen Zuid is de juiste keuze als u op zoek bent naar kantoormeubelen in Eindhoven. Hoewel wij in Eindhoven geen showroom hebben, alleen in Sittard, leveren wij wel in Eindhoven en omgeving en bieden wij op zijn minst dezelfde service als de kantoormeubelenzaak op de hoek.

U kunt op deze uitgebreide website een keuze maken uit ons enorme assortiment. Wilt u er nog eens rustig voor gaan zitten? Dat kan ook. U kunt een catalogus van uw keuze bij ons aanvragen.

Klik op kantoormeubelen om naar het assortiment te gaan.

Proefzitten

De perfecte bureaustoel vinden is vaak moeilijk. We brengen immers meer tijd door op onze bureaustoel dan op onze bank thuis. Daarbij heeft iedere werknemer andere wensen op het gebied van zitcomfort. Onze ergonomische bureaustoelen zijn wel verstelbaar maar wij zijn ons ervan bewust dat smaken verschillen. Wij bieden dan ook de mogelijkheid om een paar dagen proef te zitten op onze stoelen. Deze optie bieden wij enkel aan bedrijven die grotere aantallen willen bestellen.

Assortiment

Buiten bureaustoelen richten wij complete werkplekken in. Van bureau’s tot vergadertafels, van brandkasten tot kastinrichtingen. Niet alleen de werkplekken maar ook de receptie en wachtruimte voorzien wij van de nieuwste trends op het gebied van kantoormeubilair.

Behalve het geheel nieuw inrichten van uw kantoor kunt u er ook voor kiezen om een gedeelte van uw meubilair te vervangen of uit te breiden. Wij hebben kantoormeubelen in elke gewenste stijl zodat we het aan kunnen passen aan uw bestaande interieur. Of u nu een klein kantoortje aan huis heeft of een grote ruimte met meerdere werkplekken, bij Kantoormeubelen Zuid zit u goed.

Levering

Wij hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Wij leveren snel en door heel Nederland. Onze monteurs monteren uw meubels ter plekke en nemen al het verpakkingsmateriaal weer mee zodat u meteen aan de slag kunt op uw nieuwe werkplek.